
Naturalne wafle zbożowo-ryżowe SIEJEJE
WAFLE AMARANTUSOWE W skład wafli wchodzi mąka pszenna, amarantus, ryż brązowy oraz sól morska. Wszystkie składniki są organiczne, pochodzą z upraw, gdzie nie stosuje się pestycydów czy GMO. Dzięki temu wafle amarantusowe nie tylko wyśmienicie smakują, ale też zawierają największą możliwą ilość wartości odżywczych.
WAFLE ORISZOWE Wafle orkiszowe Biojeje to pyszna i zdrowa przekąska, która dostarcza szeregu wartości odżywczych. Można ją spożywać samodzielnie, a także wykorzystywać jako zamiennik chleba. Smakuje wybornie zarówno z dodatkami słodkimi, jak i wytrawnymi. Idealna jako drugie śniadanie w pracy czy szkole. Wafle orkiszowe powstały z połączenia mąki orkiszowej, pszennej, łuski gryczanej, ryżu brązowego z dodatkiem oleju słonecznikowego i odrobiny soli morskiej. Wszystkie składniki są w pełni ekologiczne, co oznacza, że nie są modyfikowane genetycznie i pozbawione są wszelkich, sztucznych dodatków czy chemicznych środków ochrony roślin.
WAFLE GRYCZANE Wafle gryczane Biojeje to świetny sposób na urozmaicenie codziennej diety o zdrowy i wartościowy produkt. Ten w 100% naturalny wyrób powstał na bazie kaszy gryczanej i łuski gryczanej. Stanowi doskonałe źródło białka, błonnika oraz szeregu witamin i minerałów. Doskonale zastąpi wysoko przetworzone przegryzki w codziennym jadłospisie. Produkt jest idealny do samodzielnego spożywania, świetnie też smakuje z dżemem, miodem, różnego rodzaju serkami i innymi, kanapkowymi smarowidłami.