Wędliny ekologiczne WASĄG

Wędliny ekologiczne WASĄG

Jesteśmy certyfikowanym producentem ekologicznych wędlin i mięs. Nasza firma, to firma rodzinna prowadzona od ponad 20stu lat. Produkcja ekologicznych wyrobów stała się naszą misją, którą kierujemy się już od 2004 r. Lokalizacja naszej firmy wśród lasów i pól, w otulinie Roztoczańskiego Parku Narodowego stwarza wręcz idealne warunki do produkcji ekologicznej żywności, dzięki temu staramy się dzielić z naszymi klientami tym wszystkim, co najlepsze.

 

Nasza oferta dedykowana jest miłośnikom "czystych etykiet", dbamy o to aby każdy klient mógł znaleźć produkt odpowiedni dla siebie. Posiadamy szeroka gama produktów wędzonych ekologicznych inspirowanych smakami z Roztocza, produkty pieczone ekologiczne znajdują uznanie wśród osób na dietach, troskliwych o zdrowie najbliższych. Wyjątkowe wyroby podrobowe i pasztety cieszą się uznaniem osób starszych szukających produktów bogatych w kolagen, a smakiem przypominające wyroby tradycyjne produkowane niegdyś we własnych gospodarstwach

Jako producent mięsa ekologicznego dbamy o to, aby mięso z Zakładu Mięsnego Wasąg było najwyższej jakości, pochodziło  z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych, gdzie dba się o odpowiednie warunki chowu i żywienia zwierząt.

Ekologia to nie tylko trend, czy sposób życia. To nasza najważniejsza inwestycja w zdrowie!  dlatego zapraszamy do nas wszystkich zwolenników zbilansowanej diety, dla których jest ważna jakość i pochodzenie surowca.

Nasze produkty można spotkać w renomowanych sklepach ze zdrową żywnością, na Biobazarze w Warszawie, sieci sklepów firmowych.  Dla wygody klientów prowadzimy również sklep internetowy z produktami ekologicznymi, dzięki któremu nasze produkty docierają do najdalszych zakątków Polski, obsługujemy wszystkich dla których ekologia jest bliska sercu.

Dewizą naszych klientów jest : żyję Eko, jestem Eko.

Na początku roku odświeżyliśmy również identyfikację wizualną naszych produktów wprowadzając nowe rodzaje opakowań oraz bardziej przejrzyste style etykiet produktowych. Wprowadzając taką zmianę chcemy nawiązać charakterem do wyjątkowych, ekologicznych produktów, które wytwarzamy w zgodzie z otaczającą nasz zakład przyrodą. Od zeszłego roku jesteśmy członkiem Polskiej Izby Żywności Ekologicznej, której misja jest  propagowanie zdrowego stylu życia poprzez edukowanie czym jest, oraz czym różni się żywność ekologiczna od żywności konwencjonalnej.

Zapraszamy  do nas!Zakład Mięsny Wasągwww.wasag.pl

Powiązane